Vrijwilligers

Vrijwilligers

Toer de Sol zou niet mogelijk zijn zonder de vele vrijwilligers die op een of andere manier hun steentje bijdragen. Elk jaar zijn er zo'n 50 vrijwilligers in de weer om er een feest van te maken.

Seingevers

 

Om op een afgesloten parcours op de openbare weg te kunnen koersen, moeten de straten verkeersvrij gemaakt en gehouden worden. Op elk kruispunt staan 2 seingevers die auto's tegenhouden en een woordje uitleg kunnen geven over de situatie. Zonder seingevers geen koers.

 

 

 

Opbouw en afbraak

 

Ook voor en na de koers zijn er vrijwilligers in de weer. Om de veiligheid te garanderen worden elk jaar 100en meters nadarhekken geplaatst. Ook de inkleding komt er niet vanzelf. Al van 's morgens 8uur zijn er vrijwilligers in de weer om een retrosfeertje te creëren in het dorp. Hoe meer sfeer, hoe meer vreugde!

Tappers

 

Wie dorstig wordt van al dat gekoers kan bij onze tappers terecht. Zij schenken u frisse pinten met een brede glimlach. Krijgt u ook een hongertje, dan bereiden zij met plezier een snelle hap.

Ook zin om te helpen?

 

Vrijwilligers zijn er nooit teveel. Wie graag zijn steentje wil bijdragen kan ons altijd contacteren. Een half uurtje, een halve dag of een hele week? Alle hulp is welkom. Het is dankzij alle vrijwilligers dat Toer de Sol op de kaart staat!

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.